|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liquid yogurt
Глоссарий по йогуртам |
Yogurt that has been thinned to make it drinkable and blended with fruit, fruit juice, or other flavorings.
|
|
Liquid, английский
- Any substance that flows readily or changes in response to the smallest influence. more generally, any substance in which the force required to produce a deformation depends on the rate of deformation rather than on the magnitude of the deformation.
- Жидкость; жидкий
- Oxygen, two жидкий кислород
- A фон. плавный3 consonant
- Жидкость
- Жидкий; ликвидный, быстро реализуемый
- Жидкий
Liquid, английский
Liquid - manure pit, английский
Liquid acid, английский
Liquid additive proportioning tank, английский
Liquid additive storage tanks, английский
Резервуары для хранения жидких добавок
Liquid additive system, английский
Liquid air, английский
Liquid air accumulator rocket, английский
Жидкостная ракета с накоплением кислорода из окружающей атмосферы
Liquid air cycle engine, английский
Жрд со сжижением кислорода из окружающей атмосферы
Liquid aircraft rocket, английский
Авиационная ракета с жрд; самолетный жрд
Liquid asphaltic material, английский
An asphaltic product so soft that its consistency cannot be measured at normal temperature by a penetration, 2 test.
Liquid asset, английский
An asset that is cash or easily converted into cash.
Liquid asset equivalent: quick asset., английский
Ликвидный актив
Liquid asset investment authority, английский
Параметры управления ликвидными активами
Liquid assets, английский
- Ликвидные статьи актива; ликвидные средства
- Assets that can be converted to cash quickly and easily.
- Ликвидные активы
Liquid ballast, английский
Liquid bitumen, английский
Liquid bituminous material, английский
Liquid brush palette, английский
Панель инструментов "кисти для жидких красок" (в графических пакетах) liquid-crystal display жидкокристаллический индикатор; жидкокристаллический дисплей; жк-дисплей
Liquid carburizing, английский
|
Live cultures seal, английский
Although all yogurts initially contain live and active cultures, some are heated after they are made for the purpose of prolonging shelf life and/or decreasing the yogurt’s natural tartness. the heat destroys the live cultures. (for the same reason, yogur
Lactobacillus bulgaricus, английский
One of the two special strains of bacteria, along with streptococcus thermophilus, used to make yogurt. these are the “yogurt cultures” added to milk to curdle it.
|
|
|
|
|
|
|